tisdag 9 juni 2009

Bråda dagar...

Dagarna innan sommaren gör sig helt påmind, är minst sagt intensiva. Både på arbetet - allt ska ske innan sommaren, Utflykter, avslutningar, möten, utvärderingar men oxå familjelivet - Idag hade mina egna barn skolavslutning. Man får bara andas lugnt o ta en dag i taget - det är tur att det mesta är roligt!

Hos oss är det full aktivitet för att förbereda för torsdagens avslutning - det sjungs o fixas. Hoppas att vi har tur med vädret!

Under kvällen har vi haft två olika typer av nätverk. Först ett nätverk med alla anordnare av fristående förskola o skola i Sundbyberg. Vi har startat detta för att att gemensamt kunna lyfta fristående förskolors o skolor förutsättningar i Sundbybergs kommun. Det var spännande att se mångfalden i utbudet i Sundbyberg, montessori, waldorf, freinet, reggio emilia, personalkoooperativ, föräldrakooperativ. Jag tror att denna typ av nätverk kan genera många positiva delar. Erfarenhetsutbyte o samverkan. Vi konstaterade att vi tillsammans på plats representerade 700 barn o familjer. Vi har redan bokat in ett nytt tillfälle i augusti.

Det andra "nätverket" var föräldrafestkommitén på Älvkvarnsskolan som träffades. Det finns högt flygande planer för föräldrafesten fredagen den 28 augusti. Håll utkik efter info från festgruppen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar