lördag 16 maj 2009

Lördagar är också bra att jobba på!


Denna arbetsvecka blir nog en 7-dagars vecka! Idag har vi varit 8 personer som varit och fixat på skolan. Mycket hinner lagras och läggas i olika rum och hörnor. Det är inte ofta vi hinner med att komma på vad alla saker har hamnat efter uppstart och leveranser. Skolan har säkert ett femtiotal skåp där saker kan ha försvunnit i ;)
Vi började med att inventera, sorterade bort saker som var trasiga, la saker på sin rätta plats, (var sak på sin plats). Vi hann också med en rejäl sortering i det rum som ska användas till textilslöjd. Vi har fått massor av garner och tyger. Förutom att vi får saker gjort en sån här dag så är det också väldigt trevligt. Man hinner prata om mycket som annars går förbi. Det finns så mycket ideér.. och så lite tid... saker får nog ta lite tid även om vi alla är ivriga, det är nog lite tjusning med det också.

Nästa gång vi fixar ska vi försöka ägna tid åt utemiljön. Det finns nog mycket man kan göra... Christine tog iaf idag med sig däck, det brukar vara populärt.

Nu är det dags för melodifestivalen, jag här helt övertygad om att Norge vinner!

/L

1 kommentar: