måndag 18 maj 2009

En ny dag på veckan!

Nu verkar den här bloggen vara igång! Responsen som har kommit har än så länge varit mycket positiv - roligt!

Idag var jag, Lotta, Susanne och Nina (spec pedagog) iväg för att först och främst lägga kalendarium för hela nästa läsår. Det är mycket som ska läggas in, personalkonferenser, studiedagar, friluftsdagar, föräldraaktiviteter, luciatåg, julavslutning, planeringsdagar, första hjälpen utbildning. Det gäller verkligen att hålla tungan rätt i mun när man ska försöka förutse och planera allt vi behöver. I de lägena är det bra att vara fler som tänker, (i många andra lägen också;)). Vi tror nu att vi har koll på de mesta...

På eftermiddagen fick vi besök. Alla chefer till förskolor och skolor som tillhör vår region - region 2, kom. Regionchef Johan Svenonius hade förlagt ett möte hos oss. Det är 25 verksamheter som hör till vår region. Förskolor från västra och norra sidan, några förskolor på söder samt Alfaskolan, Hamnskolan. Vi inledde med lunch som caterades från James o Niklas. Det var något väldigt tjusigt som i skrivande stund blir så här; anka med risoni, samt vispad grön parmesansås, på toppen var det ärtblasten. (Undrar vad James skulle säga om den förklaringen?) Gott var det iaf.
Under pausen gick vi snabbvandring genom korridorerna. Vi hann se Romben och Ellipsen när de måste ha genomfört världens största bakstation. (alla satt och bakade)och Helen och Mia på Kvadraten som förberedde projektorer och bildvisning för öppet hus tillsammans med föräldrar, ett öppet hus som enligt hörsägen var mycket trevligt och givande!

/L

Avslutar med något som jag läste i Mulle meck parken i helgen:

2 kommentarer:

  1. Susanne Haglund Löfkvist18 maj 2009 kl. 19:03

    Linda du är så snabb:) Jag blir glad när jag läser om vad som händer på vår skola. Det ger bara mer energi!

    SvaraRadera